Flashlube.cz | www.ŠlápniNaPlyn.cz
 Šlápni na plyn!  >  Specifika plynového provozu  >  GasShow 2013
Specifika vozidel s pohonem na plyn

Jízda na zkapalněný ropný plyn LPG

Jízda na stlačený zemní plyn CNG

Jízda na zkapalněný zemní plyn LNG

Jízda na bioplyn

Historie vozidel
s pohonem na plyn

Glosář

Motorové aditivum LPG, CNG, bioplyn

Podtlakové dávkování aditiva

Elektronické dávkování aditiva

Uvítací dopis Wolfganga Kluennera pro návštěvníky GasShow 2013

Jak už na kvalitních veletrzích bývá zvykem, také u příležitosti mezinárodního veletrhu GasShow 2013 byl vydán samostatný katalog s anotovaným přehledem všech vystavovatelů. Vedle toho je součástí publikace i celá řada oborově zajímavých článků na téma využití LPG a CNG. Podobně jako loni na GasShow 2012, také letos se uvítacího slova ujali zástupci generální partnera veletrhu, společnosti Flashlube.

Informační stánek na veletrhu GasShow 2013

Zatímco v loňském vydání katalogu uvítal v průvodním dopise všechny návštěvníky GasShow generání ředitel Flashlube Frank Hutchinson, letos se pod vzkaz Flashlube návštěvníkům veletrhu podepsal Wolfgang Kluenner, vynálezce aditiva Flashlube Valve Saver Fluid.

Co přesně společnost Flashlube prostřednictvím tohoto guru LPG/CNG aditiv návštěvníkům GasShow 2013 popřála, si můžete v překladu přečíst níže:


Milí hosté,

rádi bychom Vás oficiálně přivítali na letošní GasShow. Jako tvůrce Flashlube jsem zasvětil velkou část svého života LPG průmyslu a i nadále je mojí silnou vášní.

Zdá se, že rok 2013 bude pro nás všechny v oblasti LPG / CNG důležitým rokem, a to díky aktuálním inovacím, větší dostupností LPG u čerpacích stanic a rovněž důsledkem zvyšujících se cen benzinu a nafty. Jako výrobci jsme tvrdě pracovali na tom, abyste byli schopni svým nabídnout svým zákazníkům nabídnout bezpečnou a spolehlivou přestavbu [vozidel na plyn].

Při Vaší návštěvě veletrhu se seznámíte s řadou nových společností, které zde prezentují své nápady. Je tu ale i velký výběr tradičních vystavovatelů, kteří neustále dělají pokroky v průmyslovém vývoji.

Jako dynamické a průkopnické odvětví automobilové komunity věříme, že pochopíte, proč my všichni věříme tomu, že LPG / CNG není pouze důležitým průmyslovým odvětvím, ale i tím, co má svůj hluboký ekonomický smysl.

Se srdečným pozdravem,

Wolfgang Kluenner

Vynálezce Flashlube



Plné znění katalogu z veletrhu GasShow 2013 si v elektronickém formátu PDF můžete stáhnout do svého počítače:

  Katalog GasShow 2013




Motorová aditiva do LPG a CNG

Motorová aditiva do LPG / CNG se na veletrhu GasShow 2013 těšila velkému zájmu návštěvníků. Jejich důležitost pro motory na plyn dnes už asi není třeba příliš vysvětlovat. Do vozidel s pohonem na LPG a CNG jsou ze strany spotřebitelů přidávána proto, neboť zemní ani ropný plyn neobsahují dostatečné množství olova. Zážehový motor je pak důsledkem nízké mazivosti nadměrně zatěžován, a je mnohem více náchylnější k různým druhlm poškození. Aditiv Flashlube Valve Saver Fluid, který na GasShow 2013 získal ocenění jako nejlepší aditivum do LPG / CNG, účinně minimalizuje opotřebení ventilových sedel.

Další cenění kvality pro australská aditiva do LPG / CNG INPRO Award GasShow 2013 za kvalitní aditiva

Jak dokládají měření prestižní spotřebitelské zkušebny TÜV a jiná nezávislá testování, aditiva Flashlube zlepšují výkon motoru, snižují náklady na provoz automobilu a také příznivě ovlivňují životní prostředí. Motorová aditiva od Flashlube jsou jediná na světě, jejichž účinnost u pohonu na plyn byla certifikovaným spotřebitelským sdružením testována v přímém provozu a s pozitivním výsledkem.


test pro aditiva do LPG



Autorizovaný e-shop
e-shop s motorovými aditivy





Aditiva do LPG a CNG na Youtube Aditiva do LPG a CNG na Facebooku Aditiva do LPG a CNG na GooglePlus
















Začátek stránky | Mapa stránek | E-shop | FAQ Flashlube | Přidat k Oblíbeným položkám

All rights reserved © abcRedakce.cz